Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: تحقق مصوبه خرید، نصب و راه‌اندازی سامانه رادار هواشناسی جزو اولویت‌های ما قرار دارد و به طور جدی پیگیر آن هستیم. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به‌نقل از روابط‌عمومی استانداری گلستان، نوربخش داداشی‌تنکابنی با قدردانی از پیگیری‌های استاندار گلستان به‌موضوعات هواشناسی به‌ویژه استقرار رادار هواشناسی در استان اظهار داشت: این موضوع  از موارد بسیار مهمی است که این اداره‌کل از سال‌های گذشته به‌دنبال آن بود و بهترین خبر برای ما تصویب این خواسته، در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیاز استان به این رادار هواشناسی با توجه به تغییرات اقلیمی، به‌ویژه بارش‌های نقطه‌ای دراین منطقه از شمال کشور یک ضرورت عقلانی است و با استقرار این سامانه می‌توان شرایط جوی استان را به شکلی مناسب رصد کرد و نقاط کور را پوشش داد.

داداشی‌تنکابنی ادامه داد: خوشبختانه به واسطه اطلاع‌رسانی مناسب اطلاعات جوی و اثرات مثبتی که این مجموعه در کشور به لحاظ پیش‌آگاهی و پیش‌بینی‌ها داشته، نگاه به این بخش در کشور تقویت شده است و بر این اساس نیز معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و بودجه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، بر اختصاص اعتبار 18 هزار میلیارد تومانی برای تامین و استقرار رادار هواشناسی تاکید کرده است.

مدیرکل هواشناسی استان گلستان تصریح کرد: از زمان اعلام مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران، بارها این موضوع را از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان پیگیر هستیم و  مطمئنا با توجه به دغدغه و تاکید استاندار، این پیگیری از طریق کشور نیز انجام خواهد شد.

استاندار گلستان در آخرین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به همه مدیران گلستانی تاکید کرد، پیگیر مصوباتی باشند که در استان از سوی دولت تعهد شده است.

سیدمناف هاشمی با اشاره به قول معاون وزیر و رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اختصاص 18 میلیارد تومان برای رادارهای هواشناسی، خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان افزود: تاکنون چند بار برای پیگیری این موضوع به سازمان برنامه و بودجه کشور مراجعه و این موضوع را پیگیری کرده‌اید، این قول متعلق به معاون وزیر و رئیس این سازمان است و تنها خودش می‌تواند آن را لغو کند.

 وی تاکید کرد: سپردن و ختم همه پیگیری‌ها به رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در استان با توجه به حجم کارها صحیح نیست و به نتیجه نخواهد رسید، بلکه باید مدیر دستگاه استانی تا حصول نتیجه موضوع را شخصا از سازمان برنامه و بودجه کشور پیگیری کند.

انتهای پیام/ ز

R41471/P41362/S6,70/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم گفت: وضعیت تجهیزات و اقلام منوریل قم در گمرکات کشور از جمله اقدامات سال ۱۴۰۲ در پروژه منوریل بود.

محمد رضا انگشت‌باف در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص پروژه منوریل در شهر قم اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تجهیزات مخابراتی پروژه منوریل به گمرک قم انتقال پیدا کرد و پیگیری‌های لازم جهت خروج تجهیزات منوریل از حالت متروکه انجام شد.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای ادامه پروژه منوریل تا منطقه پردیسان افزود: در این زمینه نیاز به مطالعات کارشناسی برای تصمیم‌گیری ارکان مسئله وجود داشت.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با بیان اینکه در سال گذشته مطالعاتی در جهت ساماندهی پروژه منوریل انجام شد، خاطرنشان کرد: رئوس این مطالعات شامل دریافت و بررسی اطلاعات موجود و فرادست و شناخت وضع موجود، پاسخ به سوالات کلیدی پیاده سازی مونوریل، معرفی سناریوهای ممکن برای توسعه مونوریل به سمت پردیسان و ارزیابی سناریوهای پیشنهادی برای توسعه مونوریل به سمت این شهرک بود.

انگشت‌باف با اشاره به نتیجه مطالعات انجام شده تاکید کرد: بر اساس مطالعات انجام شده خطوط ریلی مصوب طرح جامع حمل و نقل و ترافیک شهر قم یعنی خط یک و دو متروی قم، دارای منافع مالی و اقتصادی بیشتری نسبت به گزینه‌های پیشنهادی جدید است.

وی با اشاره به اینکه به عقیده مشاور اجرای پروژه منوریل تا پردیسان توجیه فنی و اقتصادی ندارد، گفت: تصمیمات درباره این پروژه مبنی بر فعال کردن آن و خارج کردن از حالت فعلی توسط سازمان پیگیری می‌شود تا نتیجه مطالعات تکمیلی برای انتخاب مسیر توسعه پروژه منوریل مشخص شود.

مدیرعامل سازمان قطار شهری شهر قم افزود: تکمیل خدمات پست برق ۶۳ کیلوولت نواب و تحویل آن به شرکت برق منطقه‌ای و تکمیل مدارک پروژه منوریل و ارسال به شورای عالی فنی سازمان برنامه و بودجه کشور از دیگر اقدامات این حوزه بود.

انگشت‌باف با اشاره به پیگیری تعیین تکلیف وضعیت انبار تجهیزات پروژه منوریل اضافه کرد: در سفر ریاست جمهوری به قم یکی از پروژه‌های محوری منوریل خواهد بود.

کد خبر 750781

دیگر خبرها

  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • فرمانداری ویژه شهرستان‌های یزد و میبد در حال پیگیری است
  • پیگیری وضعیت اقلام و تجهیزات منوریل در گمرکات کشور
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان